2013 m. gruodžio 13 d., penktadienis

Skrajutės pigiau – patarimai

Skrajutės šiomis dienomis turi tiesiog milžinišką paklausą – tai yra ganėtinai nebrangus, tačiau milžinišką naudą teikiantis dalykas, todėl jos tiesiog milžiniškais kiekiais yra parduodamos įvairioms įmonėms. Skrajutes gaminantys objektai, suprasdami situaciją, pradėjo kiek didinti kainas, kas privertė užsakovus ieškoti pigesnių variantų. Vis dėlto, netgi nekeičiant savo tiekėjo, sutaupyti tikrai įmanoma, tad kaip reikėtų tai padaryti? Būtent apie tai ir šnekėsime šiandieną, kadangi mūsų tema – „Skrajutės pigiau – patarimai“.

1.Naudokitės internetu.
Nors kol kas tai ir nėra populiaru, tačiau tiesą sakant, internetu užsisakinėti skrajutes yra žymiai pigiau. Įmonėms priimtu užsakymus internetu yra žymiai patogiau, tad jos, skatindamos klientus užsisakinėti būtent internetu, mažina skrajučių internetu kainas – būtent tuo ir privalote naudotis, kadangi, nors gali atrodyti, jog nuolaidos ir nėra didelės, tačiau ilgą laiką užsakinėjant skrajutes internetu, sutaupyti tikrai pavyks.

2.Didesni kiekiai – mažesnė kaina.
Skrajutes gaminančios įmonės naudojasi politika „didesni kiekiai – mažesnė kaina“. Vis dėlto, tuo pasinaudoti užsakovams dažniausiai nepavyksta, kadangi pirkti daugiau nei iš tiesų reikia – tiesiog neapsimoka. Šioje vietoje „sužaisti“ gudriau tikrai įmanoma – susitarkite su kita įmone, perkančia skrajutes, bei padarykite užsakymą kartu – tuomet bendras užsakymo dydis bus žymiai didesnis, o tai leis jums sutaupyti pakankamai nemažą sumą, kadangi didesnis užsakymas reiškia mažesnę kainos už vienetą kainą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą